Programari la:

Tel. 0760 785 842

Se incarca...
 • Politica de vanzari

  1) "Conditiile generale" : exprimate se aplica exclusiv in concordanta cu legislatia comerciala romana si relatiile comerciale actuale si viitoare, existente intre S.C. GRAND POWER MAGNUM SRL,  in calitate de vanzator, si dumneavoastra, in calitate de cumparator. Toate conditiile de vanzare propuse de dvs., neconforme cu conditiile generale de vanzare prezentate aici, vor fi refuzate, daca nu vor fi recunoscute in scris, considerandu-se astfel a fi aplicabile. Ne asumam dreptul de a schimba conditiile generale de vanzare, in orice moment vom dori, obligandu-ne sa le facem cunoscute pe site-ul nostru.

  2) "Drept si jurisdictie" : Conditiile noastre generale de vanzare sunt supuse legilor din Romania si se completeaza cu dispozitiile Codului Civil si ale Codului Comercial. Toate litigiile legate de relatiile comerciale existente intre dvs. si noi vor fi supuse competentei exclusive a jurisdictiei din Romania.

 • Protectia datelor personale

   "Protectia datelor personale" : Prin prezentul articol ne angajam sa protejam toate datele dvs. personale pe care ni le-ati pus la dispozitie prin intermediul formularului de comanda. Toate datele dvs. personale vor fi tratate in cea mai stricta confidentialitate si in conformitate cu politica noastra de protectie a datelor. In timp ce faceti comenzi de pe site-ul nostru, nu va vom cere decat informatiile strict indispensabile pentru asigurarea unor servicii de cea mai buna calitate din partea noastra si pentru tratarea comenzilor dvs. Ne angajam, prin prezenta, sa nu vindem, si sa nu inchiriem informatiile si datele dvs. personale catre alte persoane sau firme. Cu toate acestea, vom putea decide sa folosim datele dvs. personale in viitor, in corespondenta cu furnizorii si prestatorii nostri de servicii pentru nevoile directe si conexe de executie a contractelor de vanzare dintre dvs. si noi, dar numai cu acceptul dvs. Luand la cunostinta de conditiile noastre generale de vanzare in integralitatea lor, dvs. acceptati politica noastra de protectie a datelor personale si sunteti de acord ca acestea sa fie colectate si utilizate in baza noastra de date.

 • Livrarea produselor

   "Livrarea produselor" : deoarece produsele comercializate se afla sub un regim special de comercializare comenzile vor putea fi ridicate doar de la magazinul nostru.

 • Comanda

   "Comanda" : Avand in vedere ca pe acest site se afla prezentate arme si munitii iar acestea se afla sub un regim special de comercializare nu vom putea accepta comenzi online. Comenzile se vor face pe baza unui formular ce va v-a fi pus la dispozitie urmand sa fiti contactati telefonic de catre un operator Grand Power Magnum in scopul finalizarii acesteia.

  Puteti comanda in unul din urmatoarele moduri: prin email, la office@arme-poligon.ro

  Prin telefon la numerele:        tel fix  0268.310.103 ;             tel mob 0760.785.842 ;

  Prin intermediul acestui portal:

  In dreptul fiecarui produs se afla un buton "comanda" , dati click pe acest buton si ve-ti  fi trimisi la un formular   de comanda, completati  formularul cu datele cerute pentru a finaliza comanda.  In formular  toate rubricile sunt obligatorii ( necompletarea acestora duce la anularea comenzii) .

 • Plata

   "Plata" : se va face la magazinul nostru in momentul in care este ridicata comanda.

:: Acasa : : Poligon de tir : : Magazin de arme : : Contact :

Toate drepturile rezervate UltraArmory | Copyright © 2012-2016.